Jonas Häggqvist: Súťaženie zvyšuje môj výkon
Ale nad manželkou som ešte nikdy nevyhral
Ale nad manželkou som ešte nikdy nevyhral
Mojou najväčšou vášňou je skialpinizmus. Naučil ma, že v živote stojí za to vyšliapať si vlastnú cestičku
Doteraz sa držím policajných postupov, stretávam sa osobne s páchateľmi aj so svedkami, hovorí Jozef Šulaj
Život, ktorý má rád Milan Seliak - business development consultant Bisnode Slovensko
Dnes sa mi už ťažko rozlišuje, čo je v mojom živote práca a čo voľný čas, pretože čo robím, je aj mojou záľubou
Zdá sa mi absurdné, keď dá niekto veľa peňazí do domu, v ktorom trávi zlomok času, a nestará sa o svoje telo, s ktorým je nonstop, hovorí spoluzakladateľ inštitútu INESS
K aktívnemu tráveniu voľného času ma odmalička viedli rodičia a ja v tom pokračujem, hovorí členka predstavenstva mliekarne Rajo
Baví ma pracovať s ľuďmi a odovzdávať im svoje skúsenosti
Dobrý pocit, keď je pacient spokojný, je neoceniteľný, hovorí generálny riaditeľ Univerzitnej nemocnice
Ak chceme zmenu, musíme uvedomelo voliť a byť striktnejší na politikov
Keď sa práca prepojí s koníčkom, vášňou, kamarátmi a rodinou, žijete život, ktorý milujete , hovorí Matej Očenáš
Som presvedčený, že najviac šťastia môžu do života priniesť deti. S manželkou ich máme sedem
Nechala som prácu, priateľov a veľkomesto a vymenila ich za pohľad na Slovenský raj , hovorí marketingová manažérka Dobrého anjela o živote, ktorý má rada
Hokej i beh sú pre mňa droga, hovorí o živote, ktorý má rád, spolumajiteľ a šéf Babišovej investičnej spoločnosti Hartenberg
Môj syn je tá najdôležitejšia výzva, hovorí o živote, ktorý má rád, generálny riaditeľ Poštovej banky
Pociťujete počas dňa výkyvy energie, občas konáte bezdôvodne impulzívne a chýba vám sila na ťažké rozhodnutia? Možno ste si toho na tanier naložili priveľa alebo naopak, príliš málo. A to doslova.
Experti sa dlhý čas domnievali, že pravidelné používanie rýchlonabíjačiek môže časom degradovať kapacitu batérie. Nedávny výskum tento predpoklad spochybnil
Obmedzenie používania bisfenolu A chráni zdravie spotrebiteľov. Európske firmy majú 18 mesiacov, aby sa novinke prispôsobili
Ministerstvo zahraničných vecí USA oznámilo Kongresu plán na predaj zbraní Izraelu vo výške osem miliárd dolárov