Ľuboš Lopatka: Nikto tu nikomu neverí, lebo podvodníci ľahko unikajú
Pre vyhorením ma chráni možnosť obklopovať sa ľuďmi, ktorých mám rád
Pre vyhorením ma chráni možnosť obklopovať sa ľuďmi, ktorých mám rád
Chcel by som mať moc dať každému rovnakú šancu, vraví country manager Diagnostickej divízie Roche Slovensko
Nemám rada, keď ľudia kričia, nadávajú alebo zúrivo trieskajú dverami, hovorí riaditeľka jazykového centra the Bridge
Hnevá ma, ak za svoje dane nedostávam protihodnotu, tvrdí riaditeľ pre marketing z CEE Accenture
Nie je dôležité, koľko času niečomu venujete, ale aký to prinesie výsledok, hovorí majiteľ spoločnosti Kvety.sk
Aj keď ma opantalo Taliansko, vo svojej kuchyni zostávam verná českej a slovenskej klasike
Výzvy nás dostávajú zo zabehnutých koľají, preto sú tým najlepším motivátorom, tvrdí predseda Zruženia pre bankové karty SR
Rád varím indonézske jedlá, ale doma mám aj kotlík na guláš, tvrdí Odin Goedhart
Najradšej behám v lese. Tam najlepšie cítite, ako do vás vchádza energia
Nonna, moja babička, mi darovala lásku k Taliansku, hovorí Mária Štefánková, prekladateľka a autorka kníh pre deti
Človek by mal robiť maximum, ktoré dokáže, ale nie viac, hovorí zakladateľ finančnej matematiky na Slovensku
Najlepšie si oddýchnem v prírode – na bicykli, túrach a pri poľovaní
Dovolenkové destinácie si vyberáme podľa troch kritérií, hovorí country manager Euler Hermes Slovensko
Prešli sme s rodinou Nórsko a Island a bola to naša top dovolenka, hovorí šéf ČSOB
Život, ktorý má rada Beáta Vlnková, prezidentka Asociácie somelierov Slovenskej republiky:
Francúzski poslanci vyslovili v decembri nedôveru vláde Michela Barniera
Rýchlejšiemu poklesu bránia vysoké ceny potravín a služieb
Verejné obstarávanie je jedným z hlavným ohnísk korupcie na Slovensku
Rezort vnútra chce prispieť aj k bezpečnosti cestujúcich zavedením ročného preukazu pre policajtov