Denník Stredoeurópana: Český prezident môže byť aj na vozíku
Česko by si zaslúžilo dôstojného prezidenta
Česko by si zaslúžilo dôstojného prezidenta
Súdna žaloba môže rozrásť počet susedov Slovenska
Moja žena Lída riadi auto. Ale nesmie mať rýchlostnú páku
Doma z toho bola udalosť. Prvá zahraničná služobná cesta po siedmich mesiacoch. Až na Slovensko
Rusko sa zmenilo na beznádejnú krajinu
Stredoeurópske národy po vojne vyhnali národy a ich kultúry. Slovensko bolo do určitej miery výnimkou
Lyžiarska sezóna na Slovensku, v Česku a Poľsku získala odlišný charakter
Na staré kolená si na Univerzite Jana Evangelistu Purkyňu v Ústí nad Labem robím doktorát z histórie
Na soľanku som si spomenul, keď som videl Igora Matoviča šermovať grafom, podľa ktorého by sa desatina Slovákov dala zaočkovať len ruskou vakcínou Sputnik V
Z Orbánovho Fideszu padol aj posledný európsky závoj
Na konci Česka a mentálne covidového sveta
Skoro dve storočia ide z Ruska do Maďarska len to najhoršie
Z Osviečimu sa stal Auschwitz. No na utrpení Židov to nič nezmení
Covid a európska ekonomická transformácia zmenia aj spôsob dopravy
Za oknami sa práve začínala stredoeurópska noc
Pociťujete počas dňa výkyvy energie, občas konáte bezdôvodne impulzívne a chýba vám sila na ťažké rozhodnutia? Možno ste si toho na tanier naložili priveľa alebo naopak, príliš málo. A to doslova.
Experti sa dlhý čas domnievali, že pravidelné používanie rýchlonabíjačiek môže časom degradovať kapacitu batérie. Nedávny výskum tento predpoklad spochybnil
Obmedzenie používania bisfenolu A chráni zdravie spotrebiteľov. Európske firmy majú 18 mesiacov, aby sa novinke prispôsobili
Ministerstvo zahraničných vecí USA oznámilo Kongresu plán na predaj zbraní Izraelu vo výške osem miliárd dolárov