Vyberte najvýznamnejšiu ženu zo slovenskej histórie
Hlasujte spolu s týždenníkom TREND v exkluzívnej ankete „77 dôvodov, prečo mám rád Slovensko“ a vyhrajte fľašu limitovanej edície Goral Vodky MASTER v hodnote 77 eur
Hlasujte spolu s týždenníkom TREND v exkluzívnej ankete „77 dôvodov, prečo mám rád Slovensko“ a vyhrajte fľašu limitovanej edície Goral Vodky MASTER v hodnote 77 eur
Zdražovanie sa neskončí, kým bude vysoký dopyt, zhodujú sa odborníci a analytici
Ako sa prejaví v realite a čo to bude znamenať pre potenciálnych kupcov nehnuteľností?
Niektoré mestá majú jasne spísanú stratégiu, ktorou sa pri zavádzaní smart riešení riadia a snažia sa naplniť konkrétne dlhodobé ciele
Odpovedajú: Tomáš Kiebel, tvorca kanálu KryptoPlatby, Martin Gregor, šéfredaktor Kryptonovinky.sk, Jakub Kraľovanský, trader a analytik Trader 2.0
Minister financií Igor Matovič chce, aby štát vyplatil 500-eurové poukazy pre ľudí nad 60 rokov, ktorí už sú, alebo sa do polovice decembra dajú zaočkovať buď prvou, prípadne ďalšími dávkami
TREND oslovil predstaviteľov cestovného ruchu z celej krajiny s otázkou, čo spôsobí sprísnenie podmienok pre nezaočkovaných cestovateľov
V exkluzívnej online ankete 77 dôvodov prečo mám rád Slovensko hlasujte za mužskú historickú osobnosť Slovenska, ktorú považujete za výnimočnú. Zároveň rozhodnete o tom, aké ikony budú zdobiť 5. ročník limitovanej edície ultraprémiovej Goral vodky Master.
V exkluzívnej online ankete 77 dôvodov prečo mám rád Slovensko hlasujte za mužskú historickú osobnosť Slovenska, ktorú považujete za výnimočnú. Zároveň rozhodnete o tom, aké ikony budú zdobiť 5. ročník limitovanej edície ultraprémiovej Goral vodky Master.
Premiér Matovič podľa Sulíka nie je schopný manažovať vládu a nedodržiava dohody
Zahlasujte v ankete v článku
Hlasujte v ankete Barometer Trendu
Ako malí a strední podnikatelia z gastra a cestovného ruchu hodnotia pondelkové spustenie covid automatu?
Ak bude výpadok dlhodobý, mohol by paralyzovať rozhodovaciu činnosť mesta
Medzi Kongresom a Sillicon Valley doteraz vládla ostražitosť. Teraz majú spolupracovať
Kvalifikovaní ľudia sa sťahujú do komerčnej sféry alebo nemocničných lekární
Čína sa vyrovnáva s pomalým rastom domácej ekonomiky