Kto sú najobľúbenejší hokejisti Slovenska? TREND a Goral Vodka MASTER poznajú výsledky
Anketa 77 dôvodov, prečo mám rád Slovensko aj tento rok priniesla možnosť vyhrať neopakovateľnú fľašu v hodnote 77 eur
Anketa 77 dôvodov, prečo mám rád Slovensko aj tento rok priniesla možnosť vyhrať neopakovateľnú fľašu v hodnote 77 eur
Len 19 percent opýtaných má momentálne zamestnanie, ktoré počíta s prácou v nedeľu
Najčastejšími dôvodmi výberu Najatraktívnejších zamestnávateľov za rok 2022 boli kolektív a ľudia, dobré meno spoločnosti, pracovná istota a dlhodobá tradícia firmy, a tiež dobré platové ohodnotenie a pracovné výhody
Prečítajte si názory odborníkov na financie a investovanie o tom, ako v ťažkých časoch najlepšie zhodnotiť ušetrené peniaze
Prečítajte si názory odborníkov na hospodársky vývoj v časoch prichádzajúce energetickej krízy
Umné využívanie informačných technológií je kľúčom k úspechu ľudí, podnikateľských subjektov, miest aj celých štátov
,,Kryptotrh čaká veľká udalosť menom „merge” na Ethereu, druhej najhodnotnejšej kryptomene, ktorá so smart kontraktmi prišla ako prvá, píše Peter Hucík, Crypto Lead vo Vacuumlabs
Do roku 2030 chce mať Plzeňský Prazdroj Slovensko v riadiacich pozíciách polovičné zastúpenie žien, Ikea prijala do práce utečencov zo Sýrie aj Afganistanu
Nedostatok ľudí na trhu práce zintenzívnil boj firiem o talenty. Možnosť práce z domu zvýšila konkurenciu, ľudí môže Slovensku uchmatnúť aj zahraničie
Prudké zdražovanie môže Európsku úniu trápiť celú dekádu. Niečo podobné naposledy zažil Západ v sedemdesiatych rokoch minulého storočia
Hlasujte spolu s týždenníkom TREND v exkluzívnej ankete „77 dôvodov, prečo mám rád Slovensko“ a vyhrajte fľašu limitovanej edície Goral Vodky MASTER v hodnote 77 eur
Zahraničné destinácie nie sú už len dovolenkovým cieľom. Čoraz viac Slovákov si v zahraničí hľadá druhý domov či investuje svoje peniaze aj s cieľom zarobiť
Hlasujte spolu s týždenníkom TREND v exkluzívnej ankete „77 dôvodov, prečo mám rád Slovensko“ a vyhrajte fľašu limitovanej edície Goral Vodky MASTER v hodnote 77 eur.
Hlasujte s týždenníkom TREND v exkluzívnej ankete „77 dôvodov, prečo mám rád Slovensko“ a vyhrajte fľašu limitovanej edície Goral Vodky MASTER v hodnote 77 eur
Hlasujte spolu s týždenníkom TREND v exkluzívnej ankete „77 dôvodov, prečo mám rád Slovensko“ a vyhrajte fľašu limitovanej edície Goral Vodky MASTER v hodnote 77 eur.
Čína sa vyrovnáva s pomalým rastom domácej ekonomiky
Pretrváva vysoká neistota z obchodnej politiky USA nastupujúceho prezidenta Donalda Trumpa
Záujemcov o prevzatie existujúcich firiem je príliš málo a počet podnikateľov, ktorí sa chcú stiahnuť z pracovného života, rýchlo rastie
Novoročné výpredaje sa týkajú predovšetkým obchodov a značiek, ktoré ponúkajú odevy a obuv