Dunajskostredská pekárska rodina Ambrovicsovcov dodáva toto predpečené mrazené pečivo vyše trom stovkám malých slovenských franchisingových predajcov. Navyše dnes už firma zásobuje svojím pečivom i chlebom na dopekanie aj obchodné reťazce.

Neustále rastúca juhoslovenská pekáreň, posilnená v poslednom období aj o obrovské mraziaky, bola neraz nominovaná na rôzne podnikateľské ocenenia. Či už pod názvom Fornetti, alebo Minit.

V biznise s mrazeným pečivom sa však v posledných piatich rokoch odvíja na Slovensku aj iný pozoruhodný príbeh.

Konkurenčná 

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa