Dunajskostredská pekárska rodina Ambrovicsovcov dodáva toto predpečené mrazené pečivo vyše trom stovkám malých slovenských franchisingových predajcov. Navyše dnes už firma zásobuje svojím pečivom i chlebom na dopekanie aj obchodné reťazce.
Neustále rastúca juhoslovenská pekáreň, posilnená v poslednom období aj o obrovské mraziaky, bola neraz nominovaná na rôzne podnikateľské ocenenia. Či už pod názvom Fornetti, alebo Minit.
V biznise s mrazeným pečivom sa však v posledných piatich rokoch odvíja na Slovensku aj iný pozoruhodný príbeh.
Konkurenčná
Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň
- Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
- Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
- Menej reklamy na TREND.sk
Máte už predplatné?