Keď sme prednedávnom hodnotili reštauráciu Wien v Čiernom Brode, povzdychli sme si, kiežby bol podobný podnik aj v Bratislave. Veľmi rýchlo sa naše želanie stalo skutočnosťou. Na Hviezdoslavovom námestí otvorili reštauráciu Zylinder, ktorá ponúka „spojenie vyberaných špecialít rakúsko-uhorskej kuchyne s moderným kulinárskym umením“. No a keďže kvalitná regionálna kuchyňa je v hlavnom meste raritou, boli sme okamžite zvedaví, ako sa tento prísľub majiteľom podarilo naplniť.

Zylinder nemohol dostať lepšiu lokalitu. Sídli v priestoroch slávnej Maďarskej reštaurácie, ktorá ešte za socializmu bola asi najlepším podnikom v Bratislave. Potom sa tam predávali autá, finančné produkty, až majiteľ siete reštaurácií Aldente group znova využil funkčný potenciál budovy. A rozhodnutie o smerovaní podniku bolo tiež prirodzené – tento typ kuchyne v Bratislave najviac chýba.

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa