Dvadsaťpercentná zľava vás v gastronómii nepresvedčí dať si jedlo, ktoré vám nechutí. Ani sedieť tam, kde sa vám nepáči. Znamená to však minimálne polovičku dole z marže. To je esencia uvažovania majiteľa najväčšej slovenskej gastronomickej siete, ktorý ako 38-ročný už 20 rokov podniká.
„Na reštaurácii nikde na svete, ak to robíte poctivo, nezbohatnete... Preto sa vždy veľmi pobavím, keď počujem, ako niektorí na Slovensku otvárajú jednu reštauráciu za druhou a tvrdia, že to financujú z vlastných peňazí.“ V TRENDE 8/2013 to vyslovil známy šéfkuchár Pavel Pospíšil, človek, ktorý je v biznise pojmom. Pôsobí vyše 40 rokov v Nemecku, dnes aj na Slovensku, má hviezdičku od Michelinu. Čo na to hovoríte?
Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň
- Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
- Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
- Menej reklamy na TREND.sk
Máte už predplatné?