Zima je v plnom prúde a to pre vinohradníkov znamená aj obdobie zberu hrozna ponechaného napospas mrazu. Ten umožní vyčariť z bobúľ sladké moky známe ako ľadové vína. S najlepšími z nich sa možno stretnúť v ďalekej Kanade, v posledných rokoch však rýchlo pribúdajú aj na našom trhu. Tieto nektáre koncentrovaných vôní a chutí sú ozdobou každej slávnostnej tabule a určite stojí za to z času na čas si ich vychutnať. Výborne vyniknú v kombinácii s rôznymi sladkými dobrotami či so syrmi s modrou plesňou.

Prísne podmienky zberu a výroby

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 2 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa