Zima je v plnom prúde a to pre vinohradníkov znamená aj obdobie zberu hrozna ponechaného napospas mrazu. Ten umožní vyčariť z bobúľ sladké moky známe ako ľadové vína. S najlepšími z nich sa možno stretnúť v ďalekej Kanade, v posledných rokoch však rýchlo pribúdajú aj na našom trhu. Tieto nektáre koncentrovaných vôní a chutí sú ozdobou každej slávnostnej tabule a určite stojí za to z času na čas si ich vychutnať. Výborne vyniknú v kombinácii s rôznymi sladkými dobrotami či so syrmi s modrou plesňou.
Prísne podmienky zberu a výroby
Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 2 € / týždeň
- Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
- Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
- Menej reklamy na TREND.sk
Máte už predplatné?