Reštaurácia v tme. Zážitková gastronómia láka čoraz viac zákazníkov. Od minulého mesiaca sa Praha môže pochváliť reštauráciou s originálnym konceptom. V podniku Pod křídlem noci hostia jedia potme. Podnik je rozdelený na svetlú (štandardná ponuka à la carte s možnosťou trojchodového menu za cenu 580 Kč) a tmavú časť (v nej sa vyberá jedno zo štyroch trojchodových menu za 990 Kč). V tej svetlej si po príchode hosť vyberie z menu, absolvuje krátke  školenie a následne prej- de do druhej časti, kde si ho vyzdvihne osobný čašník. Kuchyňa je medzinárodná a jedlá nie sú zvlášť upravené podmienkam konzumácie v tme. Hostia sa musia spoľahnúť na všetky zmysly okrem zraku. Nevidia na jedlo ani spolustolovníkov. Personál v oboch častiach podniku komunikuje pomocou bezdrôtových mikroportov. (ai)

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 2 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa