Bolo to pred viac ako osemdesiatimi rokmi, keď štamgasti chodili do záhradnej reštaurácie na Červenom kríži, vtedy periférii Bratislavy, na chýrny sahnequark küche pani Albrechtovej. Tá bola taká zdatná kuchárka, že podľa jej receptov varili viaceré viedenské i budapeštianske reštaurácie. Rovnaké miesto i meno Albrecht znie dobre v gastronomickom svete aj v súčasnosti. Reštauráciu v päťhviezdičkovom hoteli Albrecht na Mudroňovej ulici totiž nemá od októbra pod palcom nik iný ako šéfkuchár s novátorským štýlom varenia, ktorý je inšpiráciou i pre ďalších kuchárov, Jaroslav Žídek.

Vydarený návrat do kuchyne

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa