Varil u jedného z najuznávanejších šéfkuchárov Európy, mal vlastný veľmi uznávaný podnik aj návrh na konkurz. Z nóbl reštaurácie prešiel variť do vývarovní. V súčasnosti má reštauráciu na najkrajšom mieste v hlavnom meste Burgenlandu v Eisenstadte a ísť tam len tak nablind sa neodporúča, väčšinou majú totiž plno.

Keď ju pred štyrmi rokmi otváral, písali o tom aj rakúske odborné médiá. Michal Rabina pochádza z Trenčína, ale celú svoju profesionálnu kariéru pracuje v zahraničí. Zažil svetlé aj tienisté stránky gastronomického biznisu. O nich bude rozprávať na konferencii Horeca manažment 25. – 26. marca v Palace Art Hoteli v Pezinku. Stretli sme sa v jeho reštaurácii Alm by Rabina.

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa