Soľ, citrón a za pohárik tequily. Aj to je jeden z mýtov, ktoré sa tradujú o pití liehoviny z modrej agávy. V skutočnosti by však Mexičan nikdy kvalitnú tequilu neurazil podobným spôsobom. Ako je to naozaj a ako si tento nápoj správne vychutnať, to sa dozvedeli hostia Patron párty v bratislavskom Sky bare. Vo svete najrešpektovanejšia tzv. ultra prémiová tequila – predávaná v dizajnovo veľmi nápaditom sklenom obale s ručne vyrábaným korkom – odštartovala svoju letnú tour po baroch Slovenska. Riaditeľ On-trade dovoznej spoločnosti Italmarket Martin Dobiš (kedysi jeden z najlepších slovenských barmanov) ponúkal hostí miešanými drinkmi Patron flaming cosmo, Patron Golden Margarita, Patron Bloody Maria a Patron Watermelon. Produkt Johna Paula DeJoriu a Martina Crowleyho z dedinky Haciende del Patron neďaleko mestečka Atotonilco, zrodený pred 22 rokmi, si mohli vychutnať aj celkom netradične – vlastnoručne namiešaný do podoby niektorého short a long drinku a chladený cez ľadovú sochu.