Marinovaný losos s horčicovo-kôprovou omáčkou, marinované tresky, varená treska so skans-horčicovou omáčkou, ale aj údená šunka zo soba s brusnicovou omáčkou a parfait z ostružiny morušky. No a ako bonus slávnostnej večere veľvyslanectva Švédskeho kráľovstva v Rakúsku (keďže Slovensko spadá pod jeho pôsobnosť) kaviár zo zvláštnej ryby – vlastný výrobok švédskeho šéfkuchára Petra
Heppa. Dňami švédskej kuchyne odštartoval hotel Sheraton v Bratislave desať kulinárskych tém, na ktoré však bude pozývať nielen VIP klientov, ale všetkých hostí. P. Heppovi pomáhal pri obsluhe veľvyslanca Hansa Ludborga (prvý sprava), predsedu predstavenstva Švédskej obchodnej komory Radoslava Simona (druhý zľava) a generálneho riaditeľa developmentu hotelov Starwood pre východnú a centrálnu Európu Kalusa Brandstettera (vľavo) šéfkuchár hotela Mathias Reegen.