Hlavné mesto husaciny. Tento epiteton ornans si Slovenský Grob naozaj zaslúži. Pocestný tam donedávna našiel 23 reštaurácií špecializujúcich sa na pečené husi a kačice. V tejto sezóne pribudlo 24. zariadenie nie nepodobné rodinnému domu s nevšedným názvom Stolček, prestri sa!  Nikoho nenechá na pochybách, že je „ešte teplé“. Zatiaľ mu totiž chýba vývesný štít, klimatizácia, plánovaná terasa a dve izby, ale aj jedálny a vínny lístok v drevených doskách, ktoré nahradia zafóliovaný papier s ponukou v štyroch jazykoch. Majitelia však nechceli zmeškať začiatok tohtoročnej sezóny.

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 2 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa