Národ vegetariánov sa zo Slovákov zrejme nestane. Z ich tanierov mäso len tak nezmizne. No výrobcovia racionálnej výživy svoje šance predať iné chute využívajú. Podľa riaditeľa výstavníckej spoločnosti BB Expo Dušana Kováča záujem o zdravú výživu badať aj na banskobystrickej výstave hotelierstva a gastronómie Hotel. Slovenské hotely sa po revolúcii snažili získať konkurenčnú výhodu rekonštrukciou izieb. Neskôr výstavbou wellness centier. Teraz je trend zmena jedálnych lístkov, ktorá by mala zmenšiť dominanciu mäsových špecialít.
Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 2 € / týždeň
- Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
- Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
- Menej reklamy na TREND.sk
Máte už predplatné?