Na konferencii TRENDU Horeca Manažment v hoteli Partizán na Táľoch sa nielen diskutovalo o súčasnej situácii v hotelovom a gastronomickom biznise, ale aj tento rok sa odovzdávali ocenenia najlepším. Tie vydavateľ publikácie TREND TOP Reštaurácie a Hotely udeľuje každoročne najlepším slovenským hotelom, reštauráciám, penziónom, ale aj šéfkuchárom a somelierom. Už druhý rok pribudla k oceneniam aj špeciálna cena šéfkuchárovi, ktorý je zároveň aj majiteľom reštaurácie.

Ocenených bolo desať hotelov a reštaurácií, päť penziónov, ktoré získali najviac bodov v rebríčkoch TREND TOP reštaurácie a hotely a tiež dvadsať šéfkuchárov a desať somelierov.

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa