Dobré podniky, kde sa špecializujú na prípravu čerstvých morských rýb a iných darov mora, spočítate v Bratislave na prstoch jednej ruky. Ten najnovší je pri Dunaji, v obchodnom centre Eurovea. Reštaurácia Al Faro síce funguje už niekoľko týždňov, jej zameranie na čerstvé morské ryby je novinkou. Pri tvorbe tohto konceptu spolupracujú s pražskou sieťou reštaurácií Kogo a v podniku bude pravidelne hosťovať aj populárny Talian v kuchyni Emanuel Ridi z TV Prima.

V menu nájdete predjedlá z rýb, v ponuke hlavných jedál z rýb ostrieža, kambalu, pražmu, tuniaka, lososa či morské kôrovce. K tomu cestoviny, gnocchi, rizotá, ktorých časť je tiež kombinovaná s darmi mora. Samozrejme, podnik má aj „nerybaciu“ ponuku.

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 2 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa