Šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach Juraj Gálik tiež vymenil čerstvú zeleninu za husacie stehná. Už to vraj nebolo ono, ani chuťou, ani cenou...

Pritom však nekontroluje len meniacu sa akosť surovín, ale aj konkurenciu. „Aby sme všetci nevarili tekvicový krém a pečenú cviklu s kozím syrom. Radšej som vymenil otrepaného lososa za tresku, bravčové mäso za teľacie, kuracinu za kačacinu a k tomu mäso z našich hôr.“ J. Gálik však dodáva, že často vyjde „na pľac“ a všíma si reakcie hostí.

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa