Vlastné víno, vlastné mušty aj iné nealko nápoje, vlastná zelenina, vlastné údeniny... V máloktorej reštaurácii na Slovensku spracováva kuchyňa v takej miere plody, ktoré vyprodukovala jej záhradka alebo farma, ako v pezinskej Vinum Galéria Bozen.
Tamojšia mäsovýroba má síce nie veľkovýrobné, ale zato celkom profesionálne parametre. Jej výkladnú skriňu produktov si hosť v reštaurácii objednáva ako predjedlo pod názvom Bonboniéra z mäsových výrobkov (3,50 €). Dokonca si môže niektoré kúpiť domov, podobne ako aj zeleninu, vystavenú v presklenej vitríne.
Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň
- Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
- Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
- Menej reklamy na TREND.sk
Máte už predplatné?