V susednom Rakúsku a Nemecku sú však raňajky naozajstným hitom, ponúka ich prakticky každá kaviareň. Namiesto na pracovné obedy sa chodí na pracovné raňajky a aj priatelia, keď sa stretávajú cez deň, tak veľmi často pri raňajkách.

Pretože sa podávajú do 12.00 – 13.00 h a niekde majú raňajkovú ponuku k dispozícii počas celého dňa. V niektorých podnikoch sa stali medzičasom také vyhlásené, že bez rezervácie sa tam nedostanete, podobne ako na večere do vychytených reštaurácií.

Efektné riešenie – etažér

Samozrejme, raňajky v tomto prípade neznamenajú výber z praženice, omelety, šunkového a syrového taniera, prípadne vločiek s ovocím a jogurtom a croissantu. Kde ich majú v portfóliu, si dajú záležať na pestrosti výberu a tiež na spôsobe servírovania.

Nezriedka ich podávajú na etažéroch, čo sú tri

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa