TREND už roky „prahne“ po šéfkuchárskych reštauráciách, kde nie sú majiteľ alebo majitelia skrytí v hlbokej anonymite, ale podieľajú sa aktívne na jej chode, zvŕtajú sa v kuchyni aj medzi hosťami. Každý nový podnik, kde je šéf kuchyne aj majiteľom alebo spolumajiteľom, preto prijímame s veľkým záujmom – a teší nás, že síce pomaly, ale isto na Slovensku pribúdajú.

Najnovšou šéfkuchárskou reštauráciou je bratislavská Va Bene. Nachádza sa v hoteli Blue medzi obchodnými centrami Polus a Slimák a od mája ju má v prenájme šéfkuchár Miroslav Heredoš, milovník talianskej kuchyne. Koncept gastronómie z Apeninského polostrova použil aj v svojej reštaurácii.

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa