Staré žiguli so špeciálnou úpravou. Bez zadných sedadiel, aby sa doň zmestilo čo najviac bagiet nakúpených ešte za šera v neďalekej pekárni či hrnce požičané od rodičov. Aj takto štartovalo pred sedemnástimi rokmi v malom stánku na sládkovičovskom námestí spoločné podnikanie dvoch tamojších mladíkov Andreja Šmura a Roberta Mega. Bufetári z nich však nezostali. Dnes ich firma Fekollini plní a rozváža bagety a sendviče po celom Slovensku. Je jednotkou na trhu. A presadila sa aj v krajinách, v ktorých dokázalo uspieť len málo slovenských potravinárov.
Kamarátom nebralo
Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň
- Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
- Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
- Menej reklamy na TREND.sk
Máte už predplatné?