Staré žiguli so špeciálnou úpravou. Bez zadných sedadiel, aby sa doň zmestilo čo najviac bagiet nakúpených ešte za šera v neďalekej pekárni či hrnce požičané od rodičov. Aj takto štartovalo pred sedemnástimi rokmi v malom stánku na sládkovičovskom námestí spoločné podnikanie dvoch tamojších mladíkov Andreja Šmura a Roberta Mega. Bufetári z nich však nezostali. Dnes ich firma Fekollini plní a rozváža bagety a sendviče po celom Slovensku. Je jednotkou na trhu. A presadila sa aj v krajinách, v ktorých dokázalo uspieť len málo slovenských potravinárov.

Kamarátom nebralo

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa