Jedna z troch najlepších, ak nie tá najlepšia reštaurácia v Rakúsku, sa nachádza len 75 km od Bratislavy vo vinárskej dedine s dvetisíc obyvateľmi Schützen am Gebirge. Po 50 minútach cesty autom popri vinohradoch a cez malebné vinárske dedinky Burgenlandu dorazíte k Holubníku, lebo tak znie slovenský preklad reštaurácie Taubenkobel. V dedine, kde by ste určite vrcholnú gastronómiu nečakali a už vôbec nie tú „michelinovskú“ vybudoval Walter Eselböck podnik, ktorý, ešte keď vychádzalo rakúske vydanie Michelina, dostal dve hviezdičky a už niekoľko rokov má 19 bodov od Gault Millau ako jeden zo štyroch v Rakúsku. Medzi TOP 3 ho zaraďujú aj najprestížnejšie rakúske bedekre Fallstaff a A la Carte. Pritom tu varia tradičnú rakúsku kuchyňu a využívajú miestne suroviny.

Ponúkať kúsok seba

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa