Kde je dobrý koncept a dobrá služba, tam ľudia pôjdu, povedal nedávno v rozhovore pre TREND známy česko-slovenský šéfkuchár Jaroslav Žídek. Táto veta sa dá aplikovať aj na podnik s názvom Beer Palace, ktorý otvorili nedávno v zrekonštruovaných priestoroch Paláca Motešických v Bratislave. Keď sme tam boli len niekoľko dní po otvorení, bolo cez obed úplne plno. Po nejakom čase sme tam boli na neskorý obed a reštaurácia bola plná opäť. Podnik sa prezentuje heslom Beer-Food-Fun, to prvé znamená tankové nepasterizované plzenské pivo, tretie živá a reprodukovaná hudba po večeroch a o menu sa postaral executive chef Michal Pažák. Priestor je členený na päť miestností, takže tu nemajú hostia pocit veľkého priestoru a zároveň je tu miesto pre menšie spoločnosti.

Pivo, jedlo, zábava

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 2 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa