Keď použijeme paralelu s hudbou, tak návšteva príjemnej, harmonickej reštaurácie sa nesie v durovej tónine. Žiaľ, na Slovensku pôsobí priveľa „molových“, kde sa hosť vôbec necíti dobre. Presne týmto smerom sa uberala bojnická reštaurácia Charlie, kde z počiatočného nadšenia postupne vyprchal esprit i kvalita.

Pred časom ju nahradila iná reštaurácia – Muzika, ktorá si zatiaľ nástroje ladí priebežne. V lete je to iné posedenie vďaka terase, živej hudbe a celkovej atmosfére kúpeľného mestečka. Obdobie mimo sezóny sa musí spoľahnúť na iné zážitky. Napríklad na marcové Pochúťky z dvora, ako sa nazýva špecializovaná ponuka jedál z typických tunajších surovín – vyprážané parenicové dukáty s volským okom a ľadovým šalátom (4,95 €), šúľance s tvarohom a orechmi (3,95 €), pečené kačacie stehno na jablkách s cibuľovo-smotanovým pyré (9,95 €), fazuľovica s údeným mäsom a lokšou (2,50 €) a ďalšie špeciality. K tomu domáci chlieb, knedľa i vlastné cestoviny.

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa