Reštaurácií, ktoré svoj koncept postavili na princípoch zážitkovej gastronómie, je na Slovensku ako šafranu. K najnovším z nich patrí žilinská Top restaurant. Majiteľ a šéfkuchár v jednej osobe, čo je v tejto kategórii podnikov skôr rarita, zbavil post šéfkuchára anonymity. Každého hosťa víta aj odprevádza osobne. On je ten, kto radí pri výbere jedál, pomáha ich servírovať a chodí sa informovať, či je hosť s jedlom spokojný. V kuchyni si vystačí s jedným pomocníkom a obsluhu s jeho pomocou zvláda jedna servírka.

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 2 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa