Na každoročnom stretnutí šéfkuchárov Madrid Fusion, ktoré je výmenou názorov a skúseností najlepších svetových šéfkuchárov a určujú sa tu trendy v gastronómii, sa tento rok veľa diskutovalo o skladovaní, zrení a príprave mäsa. Prím hrali, tak ako je to v súčasnej gastronómii v posledných rokoch bežné, najmä šéfkuchári zo Škandinávie.

Švédski kuchári Björn Frantzén a jeho partner Daniel Lindeberg sa v svojej prezentácii sústredili na hľadanie a výber optimálneho základného produktu – najmä pokiaľ ide o ryby. Podľa nich je každý detail dôležitý – napríklad aj forma balenia a prepravy. V ideálnom prípade by mala byť balená každá ryba osobitne – aby nedošlo k vzájomného tlaku, aký vyvíjajú ryby, ak sú prenášané vo veľkých debničkách.

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa