Reštauráciu s názvom La Toscana alebo podobným nájdete v každom druhom meste. Nejde teda o veľký objav, že takto pomenovaný podnik je aj v Partizánskom. Obyvateľ Slovenska, ktorý vníma jedlo nielen ako palivo na nevyhnutné prežitie, pravdepodobne zbystrí pozornosť pri informácii o umiestnení tejto reštaurácie. Je to totiž práve ten nevábny priemyselný areál, kde začínala a roky pôsobila Afrodita dnes už známeho šéfkuchára Mariána Fila. Práve toto miesto pred rokmi priťahovalo gourmetov z celej krajiny – a v súčasnosti pokračuje v neďalekom čereňanskom kaštieli.
Otázka, či dokáže to isté aj La Toscana, nie je spravodlivá. Kladie na reštauráciu privysoké nároky. No my sme boli prekvapení pozitívne. Za La Toscanou možno netreba dochádzať z Michaloviec, no v regióne sa určite radí medzi špičku. Presne to slovenské regióny potrebujú.
Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 2 € / týždeň
- Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
- Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
- Menej reklamy na TREND.sk
Máte už predplatné?