Hotelovým reštauráciám na Slovensku sa väčšinou darí dosť ťažko získavať hostí zvonku. Možno aj preto stavil hotel DoubleTree by Hilton na koncept dvoch reštaurácií. Okrem klasickej v útrobách hotela je tu aj Toscana – italian bistro & lounge, ktoré má vchod priamo z ulice a upozorňuje naň aj veľký štít nad vchodom. Keď sme tu boli počas obedov cez týždeň, bolo tu celkom živo, v sobotný večer sme boli v reštauračnej časti sami, rušnejšie bolo v oddelenom lounge.

Priestoru bistra dominuje otvorená kuchyňa, hosť vidí kuchárom doslova na prsty. K neformálnej atmosfére podniku teda patrí aj aróma pripravovaného jedla. Varí sa tu klasická aj menej tradičná poctivá kuchyňa z originálnych ingrediencií Apeninského polostrova. Oceňujeme, že v menu sú aj na Slovensku menej rozšírené druhy mäsa, napríklad králičie.

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa