Zvyčajne to býva posedenie pod orechom. V prípade nového trnavského prírastku do celosvetovej siete Holiday Inn však ide o posedenie, spanie a jedenie pod dubom, či ešte lepšie povedané – okolo duba. Jeho zachovanie bolo totiž jednou z mnohých podmienok mesta, ktoré developer musel splniť. Pohľad na historického listnáča uprostred nádvoria, zavlažovaného špeciálnym systémom, si nenechalo ujsť ani 600 hostí nedávneho Grand Openingu v réžii Jána Ďurovčíka. Takýto názov niesol program pri príležitosti slávnostného

Hotel pod dubom

otvorenia hotela a pokrstenia jednej z najväčších kongresových sál na Slovensku. Majitelia Jozef Mihalík a Jozef Michálek (na obrázku) nestrihali pásku, ale z trubiek v ich rukách sa na prítomné publikum vystreľoval gejzír lesklých konfiet. To, samozrejme, až po tom, čo moderátor večera Peter Kočiš uviedol tanečníkov rôznych súborov zvučného mena. Prostredníctvom vystúpení sa pomyselne predstavovali všetky úseky hotela – chyžné, kuchári, pracovníci wellness i fitnes a ďalší. Hosťom zdvihla náladu nielen kultúra javisková, ale aj gastronomická. Šéfkuchár Richard Obenrauch predstavil totiž okrem exotických evergreenov aj chutnú slovenskú kuchyňu v modernom šate.