Cvrček na masle, červíkový wok s rezancami, saranče na rezancovom šaláte – pochúťky pre dobrodružné a zvedavé povahy od pražskej reštaurácie Yasmin, Noodles, alebo Ceviche zo žltoplutvého tuniaka s kokosovo-zázvorovo-limetkovou zálievkou s opečenými sezamovými semienkami od amerického šéfkuchára Stevena Trumpfhellera z reštaurácie U Emy Destinnovej pre gurmánov – to boli lákadlá, ktorým sa ťažko odolávalo. Alebo ešte lepšie – ponuka troch jedál od šéfkuchára s michelinovskou hviezdou z Radisson Blu, Alcron/La Rotunde Romana Paulusa, či „nevypípaný“ workshop televíznej gastro hviezdy Zdeňka Pohlreicha, či riadená degustácia vín Iva Dvořáka, jedenásťnásobného víťaza českých somelierskych súťaží a víťaza majstrovstiev sveta Habanosommelier 2004. A ešte veľa ďalších prekvapení, prednášok, ochutnávok a súťaží vtesnaných do troch dní v Kráľovských záhradách Pražského hradu, kde bol na ploche viac než šesť hektárov šiesty ročník najvýznamnejšieho gastronomického sviatku Česka, gastronomický festival Prague Food Festival.

Hitom festivalu hmyz a červíky

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa