Cvrček na masle, červíkový wok s rezancami, saranče na rezancovom šaláte – pochúťky pre dobrodružné a zvedavé povahy od pražskej reštaurácie Yasmin, Noodles, alebo Ceviche zo žltoplutvého tuniaka s kokosovo-zázvorovo-limetkovou zálievkou s opečenými sezamovými semienkami od amerického šéfkuchára Stevena Trumpfhellera z reštaurácie U Emy Destinnovej pre gurmánov – to boli lákadlá, ktorým sa ťažko odolávalo. Alebo ešte lepšie – ponuka troch jedál od šéfkuchára s michelinovskou hviezdou z Radisson Blu, Alcron/La Rotunde Romana Paulusa, či „nevypípaný“ workshop televíznej gastro hviezdy Zdeňka Pohlreicha, či riadená degustácia vín Iva Dvořáka, jedenásťnásobného víťaza českých somelierskych súťaží a víťaza majstrovstiev sveta Habanosommelier 2004. A ešte veľa ďalších prekvapení, prednášok, ochutnávok a súťaží vtesnaných do troch dní v Kráľovských záhradách Pražského hradu, kde bol na ploche viac než šesť hektárov šiesty ročník najvýznamnejšieho gastronomického sviatku Česka, gastronomický festival Prague Food Festival.
Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň
- Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
- Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
- Menej reklamy na TREND.sk
Máte už predplatné?