Studené Anglicko zohreje čajom o piatej, Nemci popíjajú eierpunsch a Rakúšania jäggertea. Vo Švédsku si doprajú glögg a v talianskych Alpách grog z grappy. V každej krajine sa bránia zime po svojom. Na Slovensku vedie čaj s rumom alebo s „umom“, varené víno rôznej kvality, no a, samozrejme, punč. V hoteli Panorama v Trenčianskych Tepliciach ho dokonca povýšili na welcome drink. Podľa Simony Pagáčovej hosťom spríjemní chvíle chcek-in lepšie než obligátny pohár sektu.

Vo wellness hoteli Patince to majú dokonca vyčíslené – počas celého roka predali 281 punčov, čo je vraj len kvapka v mori všetkých nápojov. Zároveň však ostáva najobľúbenejším teplým alkoholickým nápojom. „Zaslúžil si, aby sme popremýšľali nad vlastnou verziou, a tak sa v novembri zrodil náš levanduľový punč,“ spomína guest relation manager Štefan Jantík detail filozofie dobrých barov a kuchýň.

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa