Dobrá reštaurácia v plavárni? Pre mnohých asi dosť nezvyčajná kombinácia. Na druhej strane – ak je nová banskobystrická krytá plaváreň považovaná za najlepšiu verejnú plaváreň na Slovensku, prečo by tu nemohla byť aj nadpriemerná reštaurácia... a takou Restorant Mediteran určite je.

Nový banskobystrický podnik na seba upozornil na festivale Grilliada v meste pod Urpínom v polovici mája. Vyhral u odbornej poroty, v ktorej sedel napríklad aj Jaroslav Žídek a Vojtech Artz, všetky ceny, ktoré sa vyhrať dali – za najlepšie grilované rebierka, najlepšiu jahňacinu a baraninu aj titul Šampióna Grilliady. Možno je trocha škoda (rozhodne by to mohol byť napríklad dobrý marketingový ťah), že v jedálnom lístku podniku ani jedno ani druhé nenájdete. Orientuje sa totiž na gastronómiu Jadranu a krajín bývalej Juhoslávie, šéfkuchár Dragan Jovič pochádza zo srbského Leskovacu a grilovaniu sa venuje 30 rokov.

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa