Juliana Lelkešová podniká pod značkou Le Sucré. Vyrába v Bratislave, a to už sedem rokov, ale vlastnú predajňu ešte nemá. Spolupracuje však so známymi bratislavskými kaviarňami, ktoré jej zákusky a torty predávajú. Zároveň hovorí, že napriek zrušeným svadbám a oslavám jej koronarok priniesol viac práce, než pôvodne očakávala. Zákazníci od nej napriek vyššej cene, ktorá odzrkadľuje cenu surovín a zároveň čas venovaný výrobe, neodišli. Pre TREND hovorí aj to, že začínala francúzskymi zákuskami, ktoré však ľudia nechceli, a preto sa začala venovať klasike, akou sú napríklad punčové rezy.

Keby som nebola cukrárka, bola by som marketérka

Určite by som ostala pri tom, čo som vyštudovala. V oblasti marketingu a masmédií som sa pohybovala aj pred siedmimi rokmi, keď som ukončila štúdium. Piekla som popri tom. Spočiatku len zo záľuby. Dnes som cukrárka na plný úväzok.

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa