Mám rád jedlo, to je moje hobby. Môj džob je ochutnávať jedlo a rozprávať sa so zákazníkmi. To ma najviac baví – rúcať tú neviditeľnú stenu, ktorá je medzi mnou a hosťom, keď príde do podniku. Keď sa to darí a keď sa darí aj biznis, je radosť sa ráno zobúdzať. Zbožňujem vína, najmä talianske. Mojím favoritom je odroda Sangiovese. A, samozrejme, vyznávam taliansku kuchyňu. Som však perfekcionista a viem, že robiť v reštaurácii perfektnú taliansku kuchyňu so všetkými ich omáčkami je veľmi ťažké. Aj pripravovať kvalitne mäso je ťažké, ale nie až tak. Mám rád jednoduché, dobre pripravené jedlá. Preto hovorím, že dobrý steak – to je len mäso, soľ a korenie. Samozrejme, kvalitné mäso. Osemdesiat percent úspechu je kvalitná surovina a 20 percent umenie kuchára. Ak sú suroviny, z ktorých varíte, naozaj kvalitné, na 90 percent bude hosť s jedlom spokojný. Hostia sa ma niekedy pýtajú, akú omáčku si majú k mäsu dať, a ja im hovorím – vyskúšajte ho najprv samotné. Až potom, ak budete chcieť mať iný zážitok, dajte si k nemu aj omáčku. Možno to znie divne, ale mám rád konkurenciu. Teším sa, keď si ľudia môžu vybrať, kam sa ísť najesť. Núti ma to na sebe stále pracovať, zdokonaľovať sa, vymýšľať. Preto je dobre, že je aj v centre Bratislavy už veľa podnikov. Vrátil som sa sem po siedmich rokoch a páči sa mi, že sa stáva pomaly kozmopolitným mestom.

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 2 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa