Kto pozná reštauráciu žilinského hotela Holiday Inn, tomu sa zdá reštaurácia sesterského trnavského Holiday Inn povedomá – a má pravdu. Pokiaľ ide o umiestnenie a zariadenie, má spoločné prvky so žilinským hotelom. To znamená, že reštaurácia je otvorená, je súčasťou priestorovo veľkorysej loby a plynulo nadväzuje na hotelovú kaviareň. Okrem vchodu cez hotel má aj priamy vchod z ulice, takže môže získať pozornosť nielen hotelových hostí. Priestoru dominujú tlmené farby v tónoch hnedej a tehlovočervenej, moderný mobiliár a v súčasnosti rovnako moderné úsporné kaviarenské prestieranie.

Nedávnou zmenou prešiel koncept reštaurácie a nový je aj šéfkuchár. Jeho tvorcovia sa nechali inšpirovať štýlom francúzskej brasserie, ktorý je zakomponovaný v názve podniku Culinaria Brasserie. Jedálny lístok je na jednom veľkom liste, jedál je v ňom tak akurát, takže je prehľadný a okrem trvaliek v ňom hosť nájde aj niekoľko sezónnych špecialít. V čase našej návštevy to boli jedlá so špargľou. Škoda len, že jeden z lístkov, ktorý sme dostali, bol značne opotrebovaný, dokonca popísaný.

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa