Keď pred pár rokmi začali tuzemské mäsokombináty skupovať silní finančníci z Penty a veľkopodnikateľ Milan Fiľo, očakávalo sa, že menší mäsiari budú popri nich iba paberkovať. Niektoré výnimky však takýto scenár vyvracajú. Reč je o Antonovi Fabušovi, ktorý svoj bývalý myjavský mäsokombinát dokonca M. Fiľovi predal. No neskôr sa s rodinou do biznisu vrátil kúpou iných mäsokombinátov.


Vyučený mäsiar, ktorý žiadne manažérske štúdiá neabsolvoval a vyhýba sa aj knihám s touto tematikou, verí iba na skúsenosti z dlhoročnej praxe. Vďaka nim oživuje jeden krachujúci mäsokombinát za druhým.


Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa