Projekt hodnotení najlepších reštaurácií a hotelov Slovenska robil TREND osemnásť rokov a po minulé roky v tomto čase už bolo po slávnostnom vyhlásení výsledkov. Tí najlepší mávali ocenenia hrdo vystavené na webových stránkach, diplomy viseli na stenách reštaurácií a hotelov, nálepky, ktoré označovali, že práve vchádzate do jedného z najlepších zariadení na Slovensku, boli nalepené už na dverách.

Tento rok je však všetko inak... Konferencia Horeca manažment a vyhlasovanie najlepších, naplánované na 25. – 26. marca, sa stali po reštauráciách a hoteloch jednými z prvých obetí koronakrízy. Reštaurácie museli zatvoriť 16. marca a konferencia sa nemohla konať.

Keďže otvorenie ubytovacích a stravovacích zariadení bolo dlho v nedohľadne, uverejňovanie výsledkov v čase beznádejne zatvorených zariadení sa nám zdalo zbytočné. Ale prišiel máj a zdá sa, že svetlo na konci tunela existuje...

Reštaurácie v okolitých krajinách majú konkrétne termíny, kedy otvoria, a slovenskí hotelieri a gastronómovia sa v pondelok dozvedeli, že s obmedzeniami môžu fungovať od stredy 6. mája. Všetci dúfajú, že máj a začiatok júna budú časom, keď sa do podnikov začne vracať život. Preto sme sa rozhodli zverejniť rebríčky tých najlepších: kde majú najlepšie jedlo, servis, prostredie, najkrajšie izby, wellness a najpríjemnejší personál.

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa