Gogo: YouTube už nie je priorita, chcem tvoriť pre Netflix
Spolupráci s politickými stranami sa vyhýbam, aj keď som dostal viacero ponúk. Už som mohol byť poslancom
Spolupráci s politickými stranami sa vyhýbam, aj keď som dostal viacero ponúk. Už som mohol byť poslancom
Od virtuálneho cestovania, audiokníh až po filmy
Má sa tým odľahčiť zvýšený nápor na infraštruktúru. Opýtali sme sa, ako dáta míňajú Slováci
Rebríčku YouTube Ads Leaderboard 2019 kraľuje agentúra Zaraguza
Medzi prvú desiatku sa dostalo aj päťročné dievča z Ruska
Nový experiment sa pokúša pochopiť, či niekoľko týždňov bez sociálnych sietí prinesie negatívne psychické následky
Kráľom nehudobného rebríčka sa na pomery YouTubu stala netradičná udalosť
Slovenský projekt s rozpočtom jeden milión eur má pomôcť zviditeľniť sa spevákom, športovcom či zabávačom
V tomto roku mal klip priemerne 590-tisíc zhliadnutí denne
A tiež: Taycan je oficiálny / Šperk na ochranu identity / YouTube rekordne pokutovaný/ ADMA špeciál o influenceroch #3
Google ako majiteľ služby tým urovná obvinenia, že porušil federálnu legislatívu
A tiež: MiniFalcon je skutočne e-mobilný / Netflix vs. tí druhí/ Taycan sa predstavuje / ADMA špeciál o influenceroch #2
V Hongkongu sa začala 9. júna séria prodemokratických protestov
Platforma vraj diskriminuje videá s LGBTI tematikou, ktoré sú odstrihnuté od reklamy
Biznis kritizujú ako oslavu obžerstva. Ale tvorcovia si medzitým užívajú slávu aj zarobené peniaze
Predseda vlády hovorí o možných recipročných opatreniach za nepredĺženie tranzitu ruského plynu
Očakávané zvýšenie DPH presúvalo časť spotreby z úvodu tohto roka na koniec vlaňajška
Najbohatší človek planéty sa zameral na Nemecko, Spojené kráľovstvo, ale aj celú EÚ. Jeho motívom môže byť snaha „meniť svet“
Opoziční poslanci volajú po konci Matúša Šutaja Eštoka vo funkcii