Na Slovensku vznikla agentúra Slovakia Travel, dočasným šéfom je V. Mika
Cieľom agentúry je podpora cestovného ruchu
Cieľom agentúry je podpora cestovného ruchu
Slovakia Travel pre aktuálnu pandemickú komplikáciu nedostala finálne politické rozhodnutie
Podľa šéfa rezortu dopravy, bývaly generálny riaditeľ RTVS Václav Mika je skúseným manažérom
Chatu či vilu tu vlastnil prakticky každý, čo niečo v politike alebo biznise znamenal. Čo je zo strediska dnes a aká je jeho budúcnost?
Na svoj návrh kandidátky ho zaradil predseda SaS Richard Sulík, mal byť medzi prvými 15 menami
Na kandidátke, ktorú predstavil predseda Sulík, je na poprednom mieste
Mrva označil Mikove vyhlásenia za neférovú taktiku
Obrovské prekvapenie sa podľa výsledkov agentúry AKO rodí v Nitre
Súčasný primátor Ivo Nesrovnal sa ešte svojou kandidatúrou nezaoberá
Ako vôbec prvý šéf, ktorý stál na čele televíznej časti, vydržal celé funkčné obdobie
Nominácia na Manažéra roka 2017 | Bývalý šéf telerozhlasu dokončil misiu spraviť z verejnoprávneho média fungujúcu firmu, lebo si vedel ľudí získať na svoju stranu
Ak by som myslel, že mám nulové šance, nešiel by som do toho znova, tvrdí súčasný šéf RTVS, ktorý kandiduje opäť
Rozhodnutie oznámil kolegom, popoludní ho potvrdil aj médiám
Ani minister kultúry nepovedal, či Smer súčasného generálneho riaditeľa podporí
Generálny riaditeľ narvhol ďalšie opatrenie, týkajú sa aj sekcie spravodajstva
Pragmatický prístup k práci u mladých spôsobili ekonomické a sociálne faktory
Ministri vnútra EÚ schválili zrušenie kontrol na hraniciach s Bulharskom a Rumunskom
Členovia Európskeho parlamentu často pôsobia v oblastiach, kde vykonávajú legislatívnu činnosť
Portál zoradil 37 krajín na základe hodnotenia piatich dôležitých ekonomických a finančných ukazovateľov