Do kampane Do práce na bicykli sa zapojilo viac ako 14 500 účastníkov
Na prvom mieste v kategórii víťazná samospráva sa šiestykrát za sebou umiestnilo mesto Martin
Na prvom mieste v kategórii víťazná samospráva sa šiestykrát za sebou umiestnilo mesto Martin
Porota tvorená zástupcami zo sféry architektov, stavebníctva či dizajnu, vybrala výhercu spomedzi 31 objektov
Výrazný nárast počtu prihlášok je viditeľný nielen v celkovom objeme, ale aj od prihlasovateľov zo Slovenska
Registrácie sú otvorené a ich ceny sa nemenia
Spoločnosť EY vyhlasuje ďalší ročník súťaže EY Podnikateľ roka. Víťaz súťaže sa zaradí do medzinárodného spoločenstva najlepších podnikateľov a v júni 2023 bude reprezentovať Slovensko na svetovom finále súťaže v Monte Carle.
Moderátor ponúkal divákom relácie This Morning ako výhru hotovosť na zaplatenie účtov za drahé energie, Kremeľ situáciu otočil vo svoj prospech
V poradí už 14. séria Farmy odštartuje na Markíze už 5. septembra. Farmári si opäť budú musieť poradiť s drsnými podmienkami na statku, s nedostatkom jedla či manuálnou prácou.
Pozrite si najzaujímavejšie udalosti v realitách za uplynulý týždeň
Hlasujte spolu s týždenníkom TREND v exkluzívnej ankete „77 dôvodov, prečo mám rád Slovensko“ a vyhrajte fľašu limitovanej edície Goral Vodky MASTER v hodnote 77 eur
Hlasujte spolu s týždenníkom TREND v exkluzívnej ankete „77 dôvodov, prečo mám rád Slovensko“ a vyhrajte fľašu limitovanej edície Goral Vodky MASTER v hodnote 77 eur.
Hlasujte s týždenníkom TREND v exkluzívnej ankete „77 dôvodov, prečo mám rád Slovensko“ a vyhrajte fľašu limitovanej edície Goral Vodky MASTER v hodnote 77 eur
Hlasujte spolu s týždenníkom TREND v exkluzívnej ankete „77 dôvodov, prečo mám rád Slovensko“ a vyhrajte fľašu limitovanej edície Goral Vodky MASTER v hodnote 77 eur.
Hlasujte spolu s týždenníkom TREND v exkluzívnej ankete „77 dôvodov, prečo mám rád Slovensko“ a vyhrajte fľašu limitovanej edície Goral Vodky MASTER v hodnote 77 eur
Súťažiaci mohli prihlásiť inovácie, ktorých inovačný proces bol dokončený v kalendárnom roku 2020 a boli aj uvedené do praxe
,,Až do samého konca som neverila tomu, že by som mohla zvíťaziť," hovorí víťazka Donaleková.
Farmári sa obávajú, že povedie k dovozu lacných bezcolných potravín
Budúci šéf Bieleho domu chce zvýšiť ťažbu ropy v Spojených štátoch. Tieto ambície komplikujú viaceré faktory
Súčasťou nariadení je aj spôsob kompenzácie rozdielu ceny
Schválený rozpočet navyše spôsobí výpadok ďalších 31 miliónov eur do konca tohto roka