Ľudia sú unavení z reštauračných jedál, ktoré sú všade rovnaké
Najlepšia šéfkuchárka sveta 2017 Ana Roš hovorí, že špičková gastronómia nie je „med lízať"
Najlepšia šéfkuchárka sveta 2017 Ana Roš hovorí, že špičková gastronómia nie je „med lízať"
Špičkoví šéfkuchári spotrebujú v kuchyni všetko
Boli sme ochutnať jarné menu Martina Miklošíka
Rozbieha sa tu medzinárodný projekt hosťovania „micheliniek“ LadyChef
Vznik nového menu trvá niekoľko týždňov
Jardo Žídek odporúča čítať recenzie, plný podnik hneď nemusí znamenať kvalitu
Ktoré najčastejšie chyby robia ich prevádzkovatelia, zhrnul Jaroslav Žídek
Čo má rád Štefan Benďák
Po Gabovi Kocákovi vedú reštaurácie Tomáš Levý a Milan Šavel
Gastronómiu bude viesť niekoľkonásobný kuchár roka Igor Čehy
Ostrý nôž je vizitkou každého majstra kuchyne, treba sa o ne ale primerane starať
Kyoto, Osaka, ešte raz rybí trh v Tokiu plus všetko, čo sa inam nezmestilo / Video
Trh, na ktorom sa Japonsko mieša s celou Áziou / Video
Ako sa Michal zaľúbil do misky obyčajnej polievky / Video
Michal Konrád spoznáva spoločenský život a lieta nad hlavami Japoncov
Spoločnosť Meta rozhodla, že na svojich platformách končí s overovaním faktov nezávislou treťou stranou
Spoločnosť Meta v Spojených štátoch končí s overovaním faktov zverejňovaných na Facebooku a Instagrame
Kontroverzná automatizácia mení trh práce: odbory bojujú proti strate miest, no investori už do robotických startupov naliali 15 miliárd dolárov
Ambícia EÚ je investovať aspoň 3 percenta HDP do výskumu a vývoja, dve tretiny z toho zo súkromného sektora