Sme kedykoľvek pripravení rokovať o novej koaličnej zmluve, odkázal Sulík premiérovi
Strana vyhlásila, že je pre ňu pokračovanie koalície maximálnou prioritou a verí, že je to priorita aj pre Hegera
Strana vyhlásila, že je pre ňu pokračovanie koalície maximálnou prioritou a verí, že je to priorita aj pre Hegera
Občania od vlády očakávajú, že bude prichádzať s riešeniami, ktoré zvýšia životnú úroveň, prízvukuje bývalá premiérka
„V tomto smere už roky voláme po komplexnom audite verejných financií,“ povedal viceprezident RÚZ Mário Lelovský
Matovič v sobotu na sociálnej sieti pripustil, že SaS v septembri povalí vládu. Podľa neho je za tým vyššia hra
Ja som sa tak nerozhodla, nikde som neprestúpila. Som nezaradená poslankyňa, reaguje Tabák
Tu sa nehrá o nejakého Matoviča, o nejaké OĽaNO či SaS. Tu sa hrá o osud Slovenskej republiky, odkazuje liberálom Šipoš
Slovensko má aktuálne zásobníky plné na 62 percent
Možnosťou je aj to, že neustúpi ani jedna zo strán a v podstate sa obe budú počas leta pripravovať na parlamentné voľby, hovorí Erik Láštic
Spor v koalícii sa vyostril najmä po tom, ako poslanci NR SR prelomili veto prezidentky pri protiinflačnom balíku
Táto vláda metódou pokus-omyl pokazila všetko, vyhlásil Andrej Danko
Vláda podľa Veroniky Remišovej funguje. Komplexné a náročné zmeny prechádzajú bez problémov
Slovensko sa radí k európskym krajinám s najvyššími uskladnenými zásobami plynu
Premiér ľuďom zosumarizoval uplynulý polrok. Vo svojom sumári však negatíva prehliada
Líder opozičnej strany Smer tvrdí, že ho Sulík požiadal o podpísanie politickej deklarácie
Závod vznikne pri Košiciach, vyrábať bude výlučne elektromobily
Neprekvapivo sa veľká väčšina respondentov ankety TRENDU kriticky postavila k spôsobu, ako vládni predstavitelia informovali o kauze kybernetického útoku na kataster a riešili celú situáciu
Pokles cien v niektorých lokalitách a postupná stabilizácia hypotekárnych sadzieb by mohli vytvoriť priaznivejšie podmienky
Výnosy z vládnych dlhopisov dosahujú nové vrcholy. Tempo udávajú neistí investori
Ukrajina neobnovila zmluvu s Ruskom o tranzite plynu cez svoje územie