Desať vecí, ktoré hýbu svetom. A vy o tom neviete
Zaujímavá kniha The Objects that Power the Global Economy vyzdvihuje marginálne, no kľúčové stránky ekonomiky a biznisu
Zaujímavá kniha The Objects that Power the Global Economy vyzdvihuje marginálne, no kľúčové stránky ekonomiky a biznisu
Mestský automobil som si predstavoval inak ako SUV strednej triedy
Sony WH-1000X M2 vs. Bang & Olufsen Beoplay H9. Ktoré toho dokážu viac?
Osem redaktorov odporúča to najlepšie z roku 2017
Divadelná hra v Aréne prináša nelichotivý obraz bankárov aj finančných poradcov
Psychológ Svend Brinkmann v knihe Stand Firm: Resisting the Self-Improvement Craze (Zostaňte priami: Ako čeliť šialenstvu samozlepšovania) tvrdí, že súčasná doba čelí emocionálnemu kapitalizmu
Recenzia novej knihy Mariána Leška Chudák každý, čo po nich tú káru bude ťahať ďalej | Drsné čítanie o spoločenskom vývoji Slovenskej republiky od jej vzniku spred štvrťstoročia
Prestal som nadávať na otrasné cesty, ba nadobudol som mylný dojem, že ich niekto rýchlo opravil
Recenzia Je to jednoznačne najlepší iPhone v histórii, otázne však je, či sa oplatí
Jazdiť v karavane a nevlastniť dom nemusí byť romantická predstava, ale tvrdá realita súčasných dôchodcov, tvrdí autorka knihy Nomadland
Aká je druhá séria kultového sci-fi seriálu, ktorý sa stal ďalším z hitov Netflixu
Frekventovanú pasáž premenia za 3,7 milióna eur developer Immocap spolu s hlavným mestom
Lepšiu „reklamu“ si nový film bývalého amerického viceprezidenta a laureáta Nobelovej ceny za mier Ala Gora ani nemohol priať
Recenzia | Jarett Kobek si v knihe I hate the internet vylial frustráciu z digitálnej ekonomiky
Kniha Option B je reakcia na zraniteľnosť po strate milovaného manžela
Pragmatický prístup k práci u mladých spôsobili ekonomické a sociálne faktory
Ministri vnútra EÚ schválili zrušenie kontrol na hraniciach s Bulharskom a Rumunskom
Členovia Európskeho parlamentu často pôsobia v oblastiach, kde vykonávajú legislatívnu činnosť
Portál zoradil 37 krajín na základe hodnotenia piatich dôležitých ekonomických a finančných ukazovateľov