Rýchly módny biznis ničí ľudí a drancuje prírodu
Fenomén fast fashion sa objavil ako súčasť modernej konzumnej spoločnosti, s ktorou si nevieme rady. Objavujú sa tak prípady cieleného ničenia a pálenia oblečenia
Fenomén fast fashion sa objavil ako súčasť modernej konzumnej spoločnosti, s ktorou si nevieme rady. Objavujú sa tak prípady cieleného ničenia a pálenia oblečenia
S mojím otcom sme sedeli v aute pred školou o hodinu skôr. Predtým sme sa stihli štyrikrát stratiť a zablúdiť do rovnakej uzavretej cesty
Hlavná je jedna vec: nehľadať medzeru v kalendári, ale spraviť ju tam
Viem, že mnohí moji rovesníci nepôjdu voliť, lebo ich to absolútne nezaujíma, čo je celkom smutné
Problém s utajovaním rigoróznej práce Andreja Danka je v podozrení, že ju nevytvoril sám a akademický titul získal podvodom. Z písania prác na zákazku sa stal biznis
Nedávno sa mi v pube stalo, že jedna staršia pani videla, ako spievam všetky pesničky
Namiesto poisťovní alebo marketingových oddelení firiem sa niektorí mladí ľudia zvyknú rozhodnúť pre trochu cool zamestnanie
Je Slovensko blízko Uzbekistanu? Je Slovinsko pekná krajina? Takže Slovensko je časť Poľska? Nie je to náhodou Československo? Je to blízko Stredozemného mora?
Na svetových olympiádach získali pre Slovensko štrnásť zlatých, strieborných a bronzových medailí. Asi ich ale nepoznáte
V časoch, keď všetko živé dvíha kotvy a odchádza aspoň do Česka, som sa rozhodol ostať na Slovensku
Šéf Tesly priznáva, že pre stres nemôže spávať a berie tabletky. Je vyčerpaný a signály, že mu práca prerastá cez hlavu, sú očividné
Možností, ako s niečím vyjadriť nesúhlas a pokúsiť sa to zmeniť, má dnes mladá generácia viacero. Od volieb a demonštrácií až po aktivity na sociálnych sieťach. Jan Palach ich v roku 1969 nemal
Tento týždeň odlietam do Liverpoolu študovať medzinárodný obchod a politológiu
Keď som ako asi dvanásťročná začala počúvať Beatles, mojím najväčším snom bolo navštíviť Liverpool
Kvíz | Pamätáte si viac, ako len dátum 21.8. a Bielikovu fotografiu? Zistite to v našom kvíze
Od budúceho roka vstúpi do platnosti viacero zmien pri nákupe elektronickej známky
Zisky si pripísali aj ďalšie digitálne meny, keďže investori opäť riskujú
Zo súčasných parlamentných strán by sa do parlamentu nedostali SaS ani SNS
Spomedzi 16 sledovaných odvetví vyššie tržby vykázalo deväť