Rezort zahraničia odporúča cestujúcim do Čiernej Hory, aby sa vyhli verejným zhromaždeniam
V Čiernej Hore neutícha napätie v súvislosti inauguráciou nového metropolitu Joanikijeho II.
V Čiernej Hore neutícha napätie v súvislosti inauguráciou nového metropolitu Joanikijeho II.
Slovenské ministerstvo zahraničných vecí odsúdilo útoky pri letisku v Kábule, podporuje mierumilovný Afganistan
O materiálnu podporu požiadala Litva oficiálne prostredníctvom Koordinačného centra pre reakcie na núdzové situácie EÚ
Slovák pracujúci pre Lekárov bez hraníc dostal odporúčanie hneď odísť, dve občianky SR tam žijú trvale a o pomoc nežiadali
Pri návšteve rozdeleného Cypru si treba uvedomiť, že s neuznanou Severocyperskou tureckou republikou nemá Slovensko kontakty
Minister zahraničných vecí, ktorý je sekulárny žid, v tom vidí antisemitizmus a sľúbil obnovené úsilie v boji proti tomuto javu
Ak už ste zbalení, alebo štartujete do Chorvátska, musíte počítať aj s niekoľkohodinovým zdržaním na hraniciach - kontroly sú dôkladné
Leto je synonymom dovoleniek, lenže šírenie delta variantu situáciu komplikuje a ľudia môžu mať s návratom problém
Vakcína bude benefitom pri návrate zvonku, vláda ťahá dovolenkárov do očkovacích čakární. Na Slovensku bude striktný režim kontrol, v Česku zo zelených krajín pricestujete bez testu i očkovania
Dôvodom je aktuálna epidemiologická situácia vo väčšine krajín, zapríčinená pandémiou
Ministerstvo upozorňuje na viaceré obmedzenia
,,Keď ma budete veľmi lámať, aby som to vzdal, tak som na krajíčku," povedal Krajčí
Požadované úspory chce dosiahnuť aj prehodnotením investičných akcií na nehnuteľnostiach rezortu v SR i v zahraničí
Činnosť tajných agentov zo zahraničia či bezpečnostná situácia vo svete. To sú hlavné dôvody, prečo treba aktualizovať bezpečnostné dokumenty
Ruský rezort zahraničia vo vyhlásení uviedol, že ruská strana - ako „tradične“ v takýchto prípadoch - zareaguje na základe princípu reciprocity
Miera inflácie sa drží pod dvojpercentným cieľom centrálnej banky už takmer pol roka
Posledná správa na webe Úradu geodézie, kartografie a katastra upozorňuje občanov, že kataster bude aj v stredu nefunkčný
Realitný trh čaká zdražovanie aj v roku 2025
Donald Trump vyhlásil, že členské štáty NATO by mali zvýšiť výdavky na obranu z dvoch na aspoň päť percent