Slovensko zlikviduje exspirované covid testy za milióny eur
Doba použiteľnosti testov vypršala vlani, prípadne ešte skôr
Doba použiteľnosti testov vypršala vlani, prípadne ešte skôr
Vyšetrovateľ Úradu inšpekčnej služby obvinil košického policajta z obzvlášť závažného zločinu zabitia
Do konca roka 2026 by malo byť podľa slov ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka pokrytých kamerovým systémom zhruba tritisíc škôl
Rezort vnútra z eurofondov napríklad prispeje aj na nákup terénnych vozidiel
Matúš Šutaj Eštok zdôraznil, že nelegálna migrácia nie je ľudskoprávny boj, ale biznis pre pašerákov
Český premiér uviedol, že jeho výroku sa nemožno čudovať vzhľadom na to, že o podobnej protislužbe sa hovorilo už pred rokom
Na opakovaný dopyt mal podľa ministerstva Ústav pamäti národa reagovať po mesiaci tak, že k žalobe zo strany Andreja Babiša sa vyjadrili len dvoma vetami
Ministerstvo vnútra oznámilo, že s Andrejom Babišom v spore o ochranu osobnosti týkajúcom sa neoprávnenej evidencie vo zväzkoch bývalej ŠtB uzavrelo zmier
Dvanásť rokov ma to zásadne poškodzovalo, zneužívali to moji politickí súperi a urážali ma. Ospravedlnenie neočakávam, na to nebudú mať odvahu, uviedol Andrej Babiš
Únia miest Slovenska sa na ministra vnútra obrátila so žiadosťou o sfunkčnenie rezervačného systému pre registráciu cudzincov na podanie žiadosti o pobyt na Slovensku
Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok v septembri povedal, že rezort aktuálne disponuje jedným letuschopným vrtuľníkom
V súčasnosti percentuálne najviac policajtov chýba na západe Slovenska
Najväčšiu výzvu spomedzi moderných technológií predstavujú naďalej sociálne siete
Únia miest Slovenska už skôr vzniesla kritiku, že systém je dlhodobo nefunkčný
V protestných zhromaždeniach plánujú policajti pokračovať
Očakáva sa pokles exportnej dynamiky v dôsledku hrozby vyšších ciel zo strany Donalda Trumpa
Problém, na ktorý upozorňujú vedci, môže ovplyvniť úrodu. Príčiny vidia v zlých poľnohospodárskych praktikách a zmene klímy
Francúzsko, Rakúsko a Holandsko naznačili, že sa počas hlasovania vyslovia proti prijatiu dohody
Najväčší priestor na zlepšenie existuje v oblasti ekonomického a sociálneho rozhodovania