Budúcemu manželovi som klamala v 1 dôležitej veci: Nechcem vedieť, čo urobí, ak raz odhalí pravdu...
Netušila, že sa z neho raz vykľuje jej manžel, tak mu pri prvom stretnutí klamala. Neskôr už nemala odvahu povedať mu pravdu...
Netušila, že sa z neho raz vykľuje jej manžel, tak mu pri prvom stretnutí klamala. Neskôr už nemala odvahu povedať mu pravdu...
Moderátor tentokrát riešil reklamu na rádio spred rokov.
Vážne nám sladkosti tak škodia? A čo mikrovlnka? Treba sa vzdať kávy či vína? Koľko soliť a koľko vypiť vody? Najnovšie vedecké poznatky prinášajú do stravovania celkom nové svetlo.
K rozvádzajúcej sa Lucii Vondráčkovej má zrejme čo povedať aj jej slávna teta.
Alica bola samostatná zabezpečená žena, len jej chýbala rodina. Na internete sa zoznámila so sympatickým Tiborom, ktorý bol nešťastný v manželstve. Jej milovaný mal však mnoho tvárí.
Manažérka a mama dvoch detí Silvia nedokáže byť verná. Mať len jedného muža nikdy nebolo pre ňu.
Býva na internáte s ďalšími dievčatami a priateľ ju často navštevuje. Problém vznikol, keď raz nečakane vošla do izby.
Česká herečka si roky budovala imidž sympaťáčky a skvelej matky. Teraz sa však tento mediálny obraz poriadne pokrivil.
Herečka dala mladému milencovi šancu. Ale Ondřej Koptík (34) opäť „tropí hlouposti“.
Najlepšia herečka minulého roka hovorí, čo robia s manželom pre fungujúci vzťah.
Manželské nezhody nevyvrcholili rozvodom.
V partnerskom vzťahu prežívam samé hádky a problémy, nakoľko môj priateľ je dosť uzavretý do seba a nechce nič riešiť.
„Som sklamaná. Sklamaná a nahnevaná na muža, s ktorým som strávila rok svojho života,“ začína svoje rozprávanie Marta.
Výstraha pre všetkých nepoctivých! Podvádzať sa nevypláca. Doplatil na to istý Nemec, ktorý oklamal samoobslužnú pokladňu.
Tak tomu sa hovorí krutý podraz! Brit Michael Eels z Eastbournu nevedel, ako má povedať manželke, že sa s ňou chce rozviesť a začať iný život s druhou ženou. Jediné, čo mu napadlo, bolo bohapusto oklamať obe ženy aj svoje vlastné deti.
Domácnosti najviac ušetria na mäsových jedlách
Priepasť medzi dĺžkou života a zdravím sa od roku 2000 zvýšila o 13 percent
K spomaleniu prispel aj nižší dopyt v Číne
Nemecká vláda plánuje predĺžiť podporu skrátenej práce z jedného na dva roky