Svokra mi robí PEKLO zo života: Keď som zistila, čo mi spravila za chrbtom, takmer som omdlela!
Mám pocit, že mama môjho muža robí všetko preto, aby náš vzťah zničila. Nechcem, aby sa jej to podarilo, avšak občas už skutočne nevládzem.
Mám pocit, že mama môjho muža robí všetko preto, aby náš vzťah zničila. Nechcem, aby sa jej to podarilo, avšak občas už skutočne nevládzem.
„Bola to čistá náhoda.“ Sedíme na káve so susedou Petrou mladšou o generáciu, rozprávame sa o láske. Po rozvode sa dlho a márne snaží objaviť toho pravého. Už-už si myslela, že ho konečne objavila, no stalo sa niečo, s čím vôbec nepočítala.
Mladý talentovaný huslista Filip Jančík (22) žne úspech za úspechom a vypredáva sály po Slovensku. Nedávno zavítal aj do tolkškou Adely Vinczeovej (38) Trochu inak a moderátorka mala čo robiť, aby mu stíhala. No potom prišlo niečo, čo nečakal absolútne nikto.
Myslíte si, že ak vy hovoríte neustále len pravdu, robia to aj ostatní? Nuž, nie je to tak...
Keď som si robila malý súkromný prieskum medzi priateľmi a kolegami, dospela som k zaujímavému zisteniu. Môžu byť muž a žena "len" priatelia?
Pozor, manželia! Vďaka tomuto príbehu dostanú manželky a partnerky nový návod, ako prísť na to, či ste im verní. Sandra darovala manželovi hodinky, ktoré merajú kalórie, a nečakala, čo všetko sa dozvie.
Dokážete rozpoznať, že je vám partner neverný? Týchto 9 signálov vám napovie.
Podľa psychológov klamú obe pohlavia v rovnakej miere, len pohnútky sú odlišné. Ste zvedaví, v akých záležitostiach klamú muži a ženy najčastejšie?
Ingrid mala za sebou ťažký rok, rozviedla sa, zmenila bývanie a jediné, v čom sa jej darilo, bola jej práca. Nakoniec aj v nej sa stala obeťou klamstva.
Poznáte najväčšieho zabijaka vzťahov? Vyhnite sa mu! Pomôžu vám tieto rady.
Existujú osvedčené vety, ktoré nám väčšina chlapov hovorí veľmi často. Áno, znejú síce dobre, ale najmä týmto 3 mužským výrokom sa naozaj neoplatí veriť!
Manželka Štefana Harabina odhalila o sebe dôležitú vec.
Nedávno medializované informácie týkajúce sa Barbary Haščákovej (39) doslova šokovali celú verejnosť a jej príbuzných. Tie súviseli s údajnými násilnosťami, ktorých sa mal dopúšťať speváčkin manžel Steven Soukup. Podozrivo však vyzneli aj informácie o jej biednom živote za veľkou mlákou.
Šou je plná rôznych osudov.
V šou Reštart sa šance na nový život chcela chopiť Zuzana (51), ktorá má problém s obezitou. Keď do šou prišla, mala 113 kíl, 52 percent tuku v tele, biologický vek 64 rokov a obrovskú chuť zmeniť to. Lenže jej motivácia sa v priebehu týždňov a mesiacov stratila.
Vo veku 37 rokov sa stal najmladším prezidentom Salvádoru. Za štyri roky dosiahol to, čo mnohí považovali za nemožné – výrazne znížil kriminalitu naštartoval ambiciózne reformy a nakúpil 6-tisíc bitcoinov
Procesy vydávania fyzických dokladov by sa meniť nemali
Peter Pellegrini mal k úprave zákona viaceré pripomienky a žiadal vypustiť niektoré ustanovenia
IG Metall požaduje zachovanie všetkých závodov so zárukou udržania pracovných miest